ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ζαλίζει» το ποσό που εξασφάλισε με την πρόκριση στα προημιτελικά του Roland Garros

Το 2021 ο 24χρονος άσος είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του Roland Garros

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ζαλίζει» το ποσό που εξασφάλισε με την πρόκριση στα προημιτελικά του Roland Garros

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στο Roland Garros και δείχνει έτοιμος να το πάει μέχρι… τέλους.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ήταν σαρωτικός και απέναντι στον Αυστριακό Σεμπάστιαν Όφνερ, καθώς επικράτησε με 3-0 σετ (7-5, 6-3 και 6-0) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του σπουδαίου Γκραν Σλαμ που διεξάγεται στο Παρίσι.

Βέβαια, στους «8» τα πράγματα δυσκολεύουν, καθώς θα αντιμετωπίσει το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, τον Κάρλος Αλκαράθ. Οι δύο τενίστες θα αναμετρηθούν για τέταρτη φορά στην καριέρα τους, με την παράδοση να είναι καθολικά με το μέρος του Ισπανού, καθώς έχει επικρατήσει και τις τέσσερις φορές!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ωστόσο δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει να κάνει το πρώτο αποφασιστικό βήμα για να κατακτήσει το πρώτο του Grand Slam (στα ημιτελικά του Roland Garros θα περιμένει εκτός απροόπτου ο Νόβακ Τζόκοβιτς).

Ήδη πάντως, ο Έλληνας τενίστας έχει εξασφαλίσει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό έπαθλο με την πρόκρισή του στα προημιτελικά του γαλλικού Όπεν. Συγκεκριμένα, θα εισπράξει ως prize money 400.000 ευρώ.

Εφόσον ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκριθεί στα ημιτελικά θα πάρει 630.000 ευρώ, αν φτάσει μέχρι τον τελικό θα εξασφαλίσει ως φιναλίστ 1.150.000 ευρώ, ενώ αν κατακτήσει τον τίτλο, θα εισπράξει 2.300.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι το 2021 ο 24χρονος άσος είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του Roland Garros. Τότε, είχε ηττηθεί από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.