ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Στην ένατη θέση η Κατερίνα Στεφανίδη στη Λωζάνη

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεπέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια τα 4,41 μ., ενώ το ίδιο συνέβη και με τα 4,51 μέτρα

Στην ένατη θέση η Κατερίνα Στεφανίδη στη Λωζάνη

Δεν έχει ξεκινήσει καλά στον ανοιχτό στίβο η Κατερίνα Στεφανίδη και αυτό συνεχίστηκε και στο Diamond League της Λωζάνης.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του 2016 στο επί κοντώ έμεινε στην 9η θέση στο μίτινγκ και μόνο ευχαριστημένη δεν μπορεί να είναι από το άλμα της.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεπέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια τα 4,41 μ., ενώ το ίδιο συνέβη και με τα 4,51 μέτρα. Στη συνέχεια ο πήχης ανέβηκε στα 4,61 μ. όπου η παγκόσμια πρωταθλήτρια είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες. Επόμενος αγώνας για την Στεφανίδη θα είναι στον Βόλο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Η Ελίνα Τζένγκο στο ίδιο μίτινγκ κατέλαβε την ένατη θέση στον ακοντισμό με βολή στα 57,71μ., ενώ ήταν άκυρη στις δύο άλλες προσπάθειες της. Νικήτρια στον αγώνα ήταν η Μακένζι Λιτλς με 65,70μ. και νέο ατομικό ρεκόρ και δεύτερη η Χαρούκα Κιταγκουτσι με 63,34 μέτρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τριάδα έκλεισε με την Λίνα Μουζ με 62,58 μέτρα. Η Τζένγκο θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να κάνει τον επόμενο αγώνα της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του Βόλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.