ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνελήφθη άνδρας για τον θάνατο του αστέρα του χόκεϊ Α.Τζόνσον – Κατηγορείται για ανθρωποκτονία

Ο παίκτης των Νότιγχαμ Πάνθερς τραυματίστηκε θανάσιμα από παγοπέδιλο σε αγώνα με τους Σέφιλντ Στίλερς

Συνελήφθη άνδρας για τον θάνατο του αστέρα του χόκεϊ Α.Τζόνσον – Κατηγορείται για ανθρωποκτονία

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ένας άνδρας ως ύποπτος για ανθρωποκτονία από αμέλεια σχετικά με τον θάνατο του αστέρα του χόκεϊ Άνταμ Τζόνσον, ο λαιμός του οποίου κόπηκε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα στην Αγγλία.

Ο παίκτης των Νότιγχαμ Πάνθερς τραυματίστηκε θανάσιμα από παγοπέδιλο σε αγώνα με τους Σέφιλντ Στίλερς στις 28 Οκτωβρίου.

Ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η νεκροψία επιβεβαίωσε ότι ο Τζόνσον πέθανε ως αποτέλεσμα θανατηφόρου τραυματισμού στον λαιμό, ανακοίνωσε η αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ.

Η αστυνομία δήλωσε ότι οι ντετέκτιβ συνέλαβαν τον ύποπτο την Τρίτη, προσθέτοντας ότι παραμένει υπό κράτηση.

Ο ντετέκτιβ Μπεξ Χόρσφολ, δήλωσε: «Διεξάγουμε εκτεταμένες έρευνες για να συνδέσουμε τα γεγονότα που οδήγησαν στην απώλεια του Άνταμ υπό αυτές τις πρωτοφανείς συνθήκες. Έχουμε μιλήσει με εξειδικευμένους εμπειρογνώμονες στον τομέα τους για να βοηθήσουμε στις έρευνές μας και συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε στενά με το τμήμα υγείας και ασφάλειας του Δημοτικού Συμβουλίου του Σέφιλντ, το οποίο υποστηρίζει τη συνεχιζόμενη έρευνά μας. Ο θάνατος του Άνταμ έχει προκαλέσει σοκ σε πολλές κοινότητες, από τους κατοίκους της περιοχής μας εδώ στο Σέφιλντ μέχρι τους οπαδούς του χόκεϊ επί πάγου σε όλο τον κόσμο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάλεσε τον κόσμο να απέχει από «σχόλια και εικασίες που θα μπορούσαν να παρεμποδίσουν» την αστυνομική έρευνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.