ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Τα οκτώ μετάλλια έφτασε η Ελλάδα στους Ευρωπαϊκούς αγώνες

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα επι κοντώ

Τα οκτώ μετάλλια έφτασε η Ελλάδα στους Ευρωπαϊκούς αγώνες

Η Ελλάδα κατέκτησε οκτώ μετάλλια (3 ασημένια, 5 χάλκινα) στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Κρακοβία-Μαλοπόλσκα 2023».

Μετά την ολοκλήρωση και της Παρασκευής (23/6) προστέθηκαν ακόμη τέσσερα (1 ασημένιο, 3 χάλκινα).

Συγκεκριμένα, στο χθεσινό πρόγραμμα ο στίβος είχε την τιμητική του, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ομάδων που εντάσσεται στους 3ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες. Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα επι κοντώ και ο Δημήτρης Τσιάμης το χάλκινο στο τριπλούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε και η πρωταθλήτρια του καράτε Κέλλυ Κυδωνάκη, ενώ εξαιρετική εξαιρετική εμφάνιση είχε ο 19χρονος Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος στο τάεκβοντο. Στην κατηγορία των -54 κιλών o Δημητρόπουλος νίκησε με 2-1 τον Σουηδό Μάρβαν και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.