Έδωσε τα εύσημα στους παίκτες ο κόουτς της εθνικής Πόλο ανδρών

Ο προπονητής της εθνικής Πόλο ανδρών και «αρχιτέκτοντας των επιτυχιών» Θοδωρής Βλάχος τόνισε σε δηλώσες του πως ο νέος κύκλος της Εθνικής ομάδας είναι καλύτερος, προσθέτοντας πως πλέον έχουν την παραδοχή όλων των αντιπάλων.

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου:

Για το ματς:”Πριν 20 χρόνια είχα ξαναβουτήξει στην πισίνα αυτή στο πρώτο ευρωπαϊκό με τον Ολυμπιακό. Σε μια μεγάλη διοργάνωση όπως το παγκόσμιο χαίρεται ο πρώτος και ο τρίτος. Θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Αυτή η πορεία ήταν εντυπωσιακή, με εξαίρεση μια κακή παρένθεση τον ημιτελικό.

Αν τον ξαναπαίζαμε θα τον κερδίζαμε. Ας περάσει αυτό, ήμασταν πολύ καλύτεροι.

Φοβερή άμυνα, μπράβο στον Παναγιώτη Τζωρτζάτο, έκανε εκπληκτικό παιχνίδι, είχε δύσκολη αποστολή γιατί δεν είχε ξαναπαίξει στην Εθνική, ήταν πίσω από τον Ζερδεβά και τα κατάφερε εξαιρετικά. Δεν συνηθίζω να λέω μπράβο σε αθλητές ξεχωριστά, αλλά ο Τζωρτζάτος ήταν εξαιρετικός”.

Για τον Τζωρτζάτο: “Ο τερματοφύλακας στο πόλο κάνει τη διαφορά. Μπροστά βρήκαμε λύσεις, κοντρολάραμε την διαφορά, παίξαμε εξαιρετική άμυνα και κάναμε έναν τέλειο μικρό τελικό.

Αξίζαμε ένα μετάλλιο και αξίζουμε και πολλά στη συνέχεια, αρκεί να είμαστε υγιείς. Φτάσαμε στα τελευταία ματς λαβωμένοι, αλλά το λαβωμένο λιοντάρι, βρυχάται πιο δυνατά”.

Για τη νέα Εθνική και το μέλλον της: ‘Αυτός ο κύκλος που ξεκινάει είναι καλύτερος. Έχουμε την παραδοχή όλων των αντιπάλων μας. Είμαι ευχαριστημένος για τα παιδιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήταν εξαιρετικοί για μια ακόμα φορά. Κανείς δεν έχει κάνει συμβόλαιο με την επιτυχία. Πάντα ορκιζόμαστε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ελπίζω να βρεθούμε ξανά στους “4” για να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο”.