ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Την παραμονή της στην 1η κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων εξασφάλισε η Ελλάδα

Η εθνική ομάδα στίβου πέτυχε τον στόχο της και διατηρήθηκε στην 1η κατηγορία

Την παραμονή της στην 1η κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων εξασφάλισε η Ελλάδα

Η εθνική ομάδα δίνοντας μάχη μέχρι το τέλος, εξασφάλισε την παραμονή της στην 1η κατηγορία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων που ολοκληρώθηκε στη Σιλεσία.

Με την ολοκλήρωση των 37 συνολικά αγωνισμάτων του τριημέρου, η Ελλάδα κατετάγη στην 13η θέση με 256,5 βαθμούς και εξασφάλισε την παραμονή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Βέλγιο, η Τουρκία και η Νορβηγία υποβιβάστηκαν στη 2η κατηγορία, ενώ η Ιταλία με επτά συνολικά 1ες θέσεις κατέκτησε τον τίτλο με 426.50β.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.