ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τρία ασημένια μετάλλια κατέκτησαν τα ελληνικά κουπιά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων κωπηλασίας

Οι αδερφές Παπαϊωάννου τερμάτισαν δεύτερες στον τελικό της δικώπου

Τρία ασημένια μετάλλια κατέκτησαν τα ελληνικά κουπιά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων κωπηλασίας

Μεγάλες επιτυχίες για την ελληνική κωπηλασία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στο Παρίσι.

Οι αδερφές Παπαϊωάννου τερμάτισαν δεύτερες στον τελικό της δικώπου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων κωπηλασίας και κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο.

Οι Ελληνίδες τερμάτισαν σε 7:30.90, ενώ νικήτριες του αγώνα αναδείχθηκαν οι Ρουμάνες Ιονέλα Έλενα Σκουτάρου και Γκαμπριέλα Τιβοντάριου με 7:26.70. Στην τρίτη θέση τερμάρισαν οι Αυστραλές Κέιτι Τζάξον και Λούσι Ρίτσαρτνσον.

Οι Σοφία Δαλίδου-Γαβριέλα Λιόλιου τερμάτισαν στη δεύτερη θέση στον τελικό του διπλού σκιφ Νεανίδων με χρόνο 7:12.36, με την Βρετανία να παίρνει το χρυσό σε 7:10.79. Χάλκινο μετάλλιο οι Ιταλίδες Γεωργία Γκρεγκορούτι και Μελίσα Σκινκαριόλ, που τερμάτισαν σε 7:15.09.

Στο διπλό σκιφ των εφήβων, οι Νίκος Χωλόπουλος και Δημήτρης Παπάζογλου κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τερμάτισαν δεύτεροι με 6:34.31, πίσω από τους Ιταλούς Μάρβουβιτς και Μπραμπίλα, που αναδείχθηκαν Παγκόσμιοι πρωταθλητές με 6:32.49. Οι Ελβετοί Σαμπέρς και Λοεπφέ κατέκτησαν το χάλκινο με 6:34.70.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.