ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Β.Πατουλίδου για Α.Νικολαΐδη: «Αντίο μαχητή μου» (φωτό)

«Η μεγαλοψυχία σου να αφήσεις τα μετάλλια σου για να χαρίσεις ζωή, αξεπέραστη»

Β.Πατουλίδου για Α.Νικολαΐδη: «Αντίο μαχητή μου» (φωτό)

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης «έφυγε» από τη ζωή και άφησε, με μία άλλη μεγάλη αθλήτρια, τη Βούλα Πατουλίδου, να τον αποχαιρετά με ένα συγκινητικό μήνυμα στα Facebook.

Η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και «χρυσή» Ολυμπιονίκης της Βαρκελόνης στα 10 μέτρα μετ΄εμποδίων, αποχαιρέτησε τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη μέσω ανάρτησης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Το μήνυμα της Πατουλίδου για τον Νικολαΐδη

«Αντίο μαχητή μου!

Τράβηξες κακό χαρτί και άφησες έναν αγώνα μας στη μέση.

Από τις στιγμές που γυμναζόμασταν μαζί, μέχρι την ώρα που ήρθαν τα κακά μαντάτα, απλώθηκε μια άβυσσος ανάμεσα μας. Κλαίω για τους κόπους σου, τα εμπόδια που ξεπέρασες, ακόμα κι αυτά που διάλεξες να μην προκαλέσεις αλλά τα βρήκες αργότερα μπροστά σου. Θρηνώ για όλα αυτά που δεν προλάβαμε να πούμε, να ζήσουμε και να αγωνιστούμε, έτσι όπως μόνο οι πρωταθλητές μπορούν.

Η στόφα του Ολυμπιονίκη φάνηκε στην ύστατη ώρα. Η μεγαλοψυχία σου να αφήσεις τα μετάλλια σου, για να χαρίσεις ζωή, αξεπέραστη.

Αντίο Πρωταθλητή μου»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.