ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βίντεο από την απονομή του χάλκινου μεταλλίου στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είναι φανερά συγκινημένη

Βίντεο από την απονομή του χάλκινου μεταλλίου στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 35χλμ. βάδην στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στην Βουδαπέστη. 

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έγραψε ιστορία, καθώς ανέβηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στο βάθρο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας την αποθέωση κατά την απονομή του χάλκινου μεταλλίου.

Στόχος της πλέον είναι η διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το επόμενο καλοκαίρι, με την 39χρονη βαδίστρια να αποτελεί σταθερά μία από τις κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου τα τελευταία χρόνια.

Δείτε την απονομή του χάλκινου μεταλλίου στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.