ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Βόλεϊ: Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε sold out με τον Ολυμπιακό για το Challenge Cup χωρίς καν να βγουν εισιτήρια

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Παναθηναϊκού θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο κατάμεστο κλειστό του «Αγ. Θωμά»

Βόλεϊ: Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε sold out με τον Ολυμπιακό για το Challenge Cup χωρίς καν να βγουν εισιτήρια

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-1 του Ολυμπιακού στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων για το Challenge Cup και πήρε προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (15/2) στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Οι πράσινοι μάλιστα την Τετάρτη (8/2) το πρωί έκαναν γνωστό πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε μια κατάμεστη έδρα καθώς ήδη έχει γίνει Sold Out αφού δεν θα βγουν εισιτήρια με τα διαρκείας και τις προσκλήσεις που θα δωθούν σε χορηγούς και αθλητές να καλύπτουν τη μικρή χωρητικότητα του γηπέδου.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει τους φιλάθλους σχετικά για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για το Challenge Cup την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 7μ.μ. στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» ευχαριστεί τον κόσμο για την τεράστια δίψα που δείχνει και το ενδιαφέρον να παρευρεθεί στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Από κει και πέρα τα δεδομένα σχετικά με τη χωρητικότητα για το κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι δεν επιτρέπουν την έκδοση εισιτηρίων, καθώς οι κάρτες διαρκείας είναι περίπου 950 και οι υπόλοιπες ελάχιστες θέσεις θα καλυφθούν με προσκλήσεις για χορηγούς και αθλητές.

Κατά συνέπεια δικαίωμα εισόδου έχουν όσοι -ες είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας και όσοι-ες θα έχουν πρόσκληση ή θα είναι διαπιστευμένοι-ες για το συγκεκριμένο ματς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.