ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βόλεϊ: Παρελθόν από την εθνική Φινλανδίας ο Λ.Κέρμινεν επειδή υπέγραψε στη Ντιναμό Μόσχας

Είναι ο δεύτερος αθλητής που «πετιέται» εκτός εθνικής

Βόλεϊ: Παρελθόν από την εθνική Φινλανδίας ο Λ.Κέρμινεν επειδή υπέγραψε στη Ντιναμό Μόσχας

Η Εθνική Φινλανδίας…πέταξε εκτός ομάδας τον Λάουρ Κέρμινεν επειδή αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο της Ρωσίας.

Ο Φινλανδός άσος του βόλεϊ, Λάουρι Κέρμινεν, έγινε ο δεύτερος αθλητής που γίνεται γνωστό πως η πατρίδα του τον αποβάλει από τις εθνικές ομάδες, επειδή αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Ρωσίας.

Ο Κέρμινεν υπέγραψε συμβόλαιο με την Ντιναμό Μόσχας, κάτι που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην Φινλανδία, την οποία ο Πούτιν έχει απειλήσει ανοιχτά σε περίπτωση που η χώρα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.

Η ομοσπονδία βόλεϊ της χώρας δεν είδε με καλό μάτι την κίνηση του Κέρμινεν να παραμείνει στη Ρωσία για την επόμενη χρονιά, με τoν πρόεδρό της, Λάουρι Ιννα, να λέει πως «δεν είχαμε άλλο τρόπο να αντιδράσουμε».

Ο Κέρμινεν είναι ο δεύτερος που αντιμετωπίζεται με αυτόν τον τρόπο από τους συμπατριώτες του, μετά τον Πολωνό ποδοσφαιριστή Μασιέζ Ρίμπους, που υπέγραψε στην Σπάρτακ Μόσχας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανάλογες απειλές αντιμετωπίζουν και παίκτες του χόκεϊ από τις Σκανδιναβικές χώρες που συνεχίζουν να αγωνίζονται στο Ρωσικό πρωτάθλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.