ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Χ.Βολικάκης: «Δεν χρησιμοποίησα ποτέ κάτι απαγορευμένο»

«Πέρασα έλεγχο ακόμη και στον Άγιο Δομίνικο»

Χ.Βολικάκης: «Δεν χρησιμοποίησα ποτέ κάτι απαγορευμένο»

Ο Χρήστος Βολικάκης εξακολουθεί να ισχυρίζεται πως δεν έκανε ποτέ χρήση απαγορευτικών ουσιών ενόψει των αποτελεσμάτων ενός ελέγχου ντόπινγκ που είχε περάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

Με νέα ανάρτηση συγκεκριμένα δήλωσε πως πέρασε αιφνιδιαστικά έλεγχο και στον Άγιο Δομίνικο.

Αναλυτικά τα όσα δημοσίευσε:

«Μερικοί από τους ελέγχους που έχω περάσει, όπως και το αρνητικό τεστ τον Αύγουστο του 2016, με βιολογικό διαβατήριο όλα αυτά τα χρόνια και με αιφνίδιους ελέγχους σε όλα τα μέρη του κόσμου μέχρι και στον Άγιο Δομίνικο είχαν έρθει να μου πάρουν αίμα και ουρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν και ουδέποτε χρησιμοποίησα στην αθλητική μου καριέρα κάτι απαγορευμένο. Δεν ξέρω πόσοι αθλητές έχουν περάσει τόσους ελέγχους στη ζωή τους κι αν είχε κάποιος βιολογικό διαβατήριο τόσα συνεχόμενα χρόνια. Εγώ είμαι εδώ και θα είμαι πάντα με ψηλά το κεφάλι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.