ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ταεκβοντό για τη Φανή Τζέλη και τον Χαράλαμπο Φλουσκούνη

Η Ελλάδα έκλεισε έτσι τη διοργάνωση με 4 μετάλλια και είχε την καλύτερη επίδοση των τελευταίων 12 χρόνων

Χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ταεκβοντό για τη Φανή Τζέλη και τον Χαράλαμπο Φλουσκούνη

Το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ταεκβοντό στο Βελιγράδι κατέκτησαν η Φανή Τζέλη και ο Χαράλαμπος Φλουσκούνης.

Μετά το ασημένιο μετάλλιο του Κωνσταντίνου Δημητρόπουλου στα -54κ. και το χάλκινο μετάλλιο του Βασίλη Θολιώτη στα -87κ., η Ελλάδα πανηγύρισε δύο ακόμη μετάλλια, με τη Φανή Τζέλη να κατακτά την τρίτη θέση στα -57κ και τον Χαράλαμπο Φλουσκούνη να πετυχαίνει το ίδιο στα -74κ. του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ταεκβοντό.

Η Ελλάδα έκλεισε έτσι τη διοργάνωση με 4 μετάλλια και είχε την καλύτερη επίδοση των τελευταίων 12 χρόνων, δείχνοντας ότι οι Έλληνες πρωταθλητές βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Θυμίζουμε ότι φέτος το καλοκαίρι έχουμε και Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.