ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

«Χάλκινος» ο Απόστολος Παπαστάμος στα 400μ. μικτή ατομική στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης

Τερμάτισε στη 3η θέση με χρόνο 4:05.19

«Χάλκινος» ο Απόστολος Παπαστάμος στα 400μ. μικτή ατομική στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης

«Έσπασε» τα ρεκόρ ο Απόστολος Παπαστάμος και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 400μ μικτής ατομικής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης σε πισίνα 25μ στο Οτοπένι.

Ταξίδεψε στο Οτοπένι με 4:14.86, και στα προκριματικά σημείωσε 4:08.41 που αποτελούσε Πανελλήνιο ρεκόρ Νέων Ανδρών (βελτίωσε το 4:16.69), και την τρίτη καλύτερη επίδοση από τους συμμετέχοντες.

Το καλύτερο όμως το φύλαγε για τον τελικό: κάνοντας μια συγκλονιστική κούρσα, ειδικά στο πρόσθιο, o Απόστολος Παπαστάμος τερμάτισε στη 3η θέση με χρόνο 4:05.19. Νέο ρεκόρ, το πρώτο του μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση στη κατηγορία των ανδρών.

Αυτό πλέον είναι το τέταρτο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Οτοπένι.

Νίκησε με νέο ρεκόρ αγώνων ο Ιταλός Αλμπέρτο Ρατζέτι 3:57.01, ενώ δεύτερος ήταν ο Βρετανός Ντάνκαν Σκοτ με 4:00.17. Τέταρτος έμεινε ο Ούγγρος Μπάλαζ Χόλο με 4:05.75.

Η κατάταξη του τελικού:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλμπέρτο Ρατζέτι (Ιταλία) 3:57.01
Ντάνκαν Σκοτ (Μ. Βρετανία) 4:00.17
Απόστολος Παπαστάμος 4:05.19
Μπάλαζ Χόλο (Ουγγαρία) 4:05.75
Ρόμπερτ-Αντρέι Μπαντέα (Ρουμανία) 4:07.57
Τόμας Γιάνσεν (Ολλανδία) 4:08.32
Εμιλιάν Μετενέ (Γαλλία) 4:09.13
Ρίτσαρντ Νάγκι (Σλοβακία) 4:09.25

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.