ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χάντμπολ: Ηττήθηκε η Εθνική ανδρών από το Μαυροβούνιο με 33-25

Τελείωσαν οι ελπίδες πρόκρισης για την ομάδα

Χάντμπολ: Ηττήθηκε η Εθνική ανδρών από το Μαυροβούνιο με 33-25

Η Εθνική χάντμπολ ανδρών ηττήθηκε με 33-25 από το Μαυροβούνιο και δεν κατάφερε να προκριθεί στα τελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Μετά τη νίκη της με 25-23 στον πρώτο αγώνα, η Ελλάδα είχε ελπίδες για πρόκριση στην τελική φάση για πρώτη φορά μετά το 2005. Στο ματς της Χαλκίδας η «γαλανόλευκη» είχε μεγαλύτερη διαφορά αλλά την απώλεσε μέσα σε δύο λεπτά.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και στο ματς της Ποντγκόριτσα. Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα ήταν ανταγωνιστική και έμεινε μέσα στο κόλπο της πρόκρισης μέχρι το 42ο λεπτό όπου το σκορ ήταν 22-20.

Οι Μαυροβούνιοι όμως πάτησαν γκάζι και σε πέντε λεπτά βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με επτά τέρματα για το 29-22 του 47ου λεπτού. Κάπου εκεί τελείωσαν και οι ελπίδες πρόκρισης για την Εθνική που υπέστη στην Ποντγκόριτσα τη μοναδική της ήττα στην προκριματική φάση.

Τα πεντάλεπτα: 2-0, 5-3, 7-6, 9-8, 13-10, 16-12 (ημ.), 18-17, 21-19, 23-20, 28-22, 29-23, 33-25

Μαυροβούνιο: Σίμιτς, Μιγιούσκοβιτς Φ. Βούγοβιτς 2, Μ. Βούγιοβιτς 6, Τσαβόρ 2, Λάζοβιτς 1, Τσέπιτς 5, Μπρ.Βούγιοβιτς 9, Ράντοβιτς, Καλουτζέροβιτς, Σ. Βούγιοβιτς, Σεβαλίεβιτς 1, Μπόζοβιτς 3, Λάσιτσα 1, Αντελιτς, Γκρμπόβιτς 3.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ελλάδα: Μπουκοβίνας, Παπαντωνόπουλος, Κωστακίδης 1, Μπόσκος 2, Λιάπης, Μυλωνάς 3, Μάλλιος 3, Μιχαηλίδης 1, Πασσιάς 5, Παπαβασίλης, Καραμπουρνιώτης, Δομπρής, Τζηράς 8, Ηλιόπουλος, Παπαδιονυσίου 2, Αραμπατζής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.