ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στα 3.000μ. βάδην με χρόνο 12.18.26 στο πρωτάθλημα του ΣΕΦ (φώτο)

«Πρέπει να δίνουμε το παρών σε αυτές τις διοργανώσεις, προκειμένου να φέρουμε κοντά στο στίβο τα παιδιά»

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στα 3.000μ. βάδην με χρόνο 12.18.26 στο πρωτάθλημα του ΣΕΦ (φώτο)

Η 39χρονη πρωταθλήτρια Ευρώπης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 3000μ βάδην στην 1η ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου που διεξάγεται στο ΣΕΦ.

Με χρόνο 12.18.26 η Αντιγόνη κατέρριψε το δικό της ρεκόρ που ήταν 12.21.43 από το 2022.

Παράλληλα αυτή είναι η καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο στο αγώνισμα. Έως σήμερα την καλύτερη επίδοση είχε η Πολίν Στει με 12.26.45.

Η έμπειρη αθλήτρια αποφάσισε χθες το βράδυ να μπει στη διοργάνωση και να δοκιμάσει την κατάσταση της. Από τα πρώτα μέτρα της κούρσα επέλεξε να δώσει γρήγορο ρυθμό στην κούρσα, τον οποίο ανέβασε σταδιακά.

“Είμαι άυπνη, είμαι αρκετά κουρασμένη παρόλα αυτά πήρα την απόφαση να αγωνιστώ. Και το έκανα όχι τόσο για να κυνηγήσω την επίδοση ή το ρεκόρ, αλλά γιατί ήθελε να στηρίξω τη διοργάνωση. Πρέπει να δίνουμε το παρών σε αυτές τις διοργανώσεις, προκειμένου να φέρουμε κοντά στο στίβο τα παιδιά“, είπε αρχικά η Ντρισμπιώτη και συμπλήρωσε: “Χαίρομαι που μπορώ και βελτιώνομαι διαρκώς ακόμη και στην ηλικία μου. Χαίρομαι που αγωνίστηκα και πάλι με τα κορίτσια (σ.σ. Παπαδοπούλου και Φιλτισάκου). Θα κάνω τον επόμενο αγώνα μου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην κι έπειτα θα συνεχίσω στο Βαλκανικό“. 5810789_2

Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε και η Χριστίνα Παπαδοπούλου (ΠΓΣ) που ήταν δεύτερη με 12.35.51 και πανηγύρισε την παρουσία της, καθώς προερχόταν από πολύμηνο τραυματισμό.

“Εχω δύο εβδομάδες που ξεκίνησα την προπόνηση μετά τον τραυματισμό. Είμαι πολύ χαρούμενη που σημείωσε σήμερα αυτή την επίδοση , καθώς ακόμη δεν είμαι στην κατάσταση που θα ήθελα. Θα κάνω τον επόμενο αγώνα μου στο Πανελλήνιο 20χλμ. βάδην στο Άστρος Κυνουρίας“.

Η τριάδα των νικητριών έκλεισε με την Κυριακή Φιλτισάκου (Ανατολή Νέας Ιωνίας) που πέτυχε 12.49.84.

Πριν από λίγες ημέρες στη Μελβούρνη η Ντρισμπιώτη έκανε πανελλήνιο ρεκόρ στα 20χλμ βάδην και έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.