Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Το δημοτικό στάδιο Καρδίτσας θα πάρει το όνομά της

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης από την Καρδίτσα θα τιμηθεί από τον δήμο της πόλης της

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Το δημοτικό στάδιο Καρδίτσας θα πάρει το όνομά της

Το όνομα της πρωταθλήτριας Ευρώπης στα 35 και 25 χλμ βάδην Αντιγόνης Ντρισμπιώτη θα φέρει σύντομα το Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας.

Ο δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Πέμπτη 25 Αυγούστου, ζήτησε από το σώμα να αποφασίσει και να προτείνει στον ΔΟΠΑΚ, να ονομαστεί το ΔΑΚ σε “Δημοτικό Στάδιο Αντιγόνη Ντρισμπιώτη”.

Η μετονομασία πρέπει να θεωρείται δεδομένη και απομένουν θέματα διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς στην επόμενη συνεδρίαση θα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο και κατόπιν θα πρέπει να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του ΔΟΠΑΚ, που έχει και την τυπική αρμοδιότητα να λάβει την οριστική απόφαση.

Παράλληλα στην συνεδρίαση ανακοινώθηκε η πραγματοποίηση της τελετής υποδοχής το πρωί (11.00) του Σαββάτου, 27 Αυγούστου, στην οποία κλήθηκαν να συμμετάσχουν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και όλοι οι Καρδιτσιώτες για να την τιμήσουν για το επίτευγμά της.

Αναφορά στον άθλο της Καρδιτσιώτισας πρωταθλήτριας έγινε από πολλούς δημοτικούς συμβούλους με τον δήμαρχο να επισημαίνει ότι το όνομά της πρέπει να μείνει στη μνήμη όλων.

Παράλληλα εκδόθηκε ομόφωνο ψήφισμα για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Το αρχικό που κατατέθηκε εμπλουτίσθηκε από τον κ. Κρανιά που ζήτησε βελτιώσεις για να υπάρξει ομοφωνία, όπως και έγινε.

Τέλος να πούμε πως κ. Ξυλομένος υποστήριξε πως δεν διαφωνεί με την ονοματοδοσία, αλλά θα έπρεπε πριν να έχει ερωτηθεί η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και η οικογένεια της, ενώ διέκρινε και “παράσυρση” της δημοτικής αρχής από συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με τον κ. Τσιάκο να διευκρινίζει ότι έχει ερωτηθεί η πρωταθλήτρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: karditsa.net

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.