ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Απίστευτη Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Χρυσό μετάλλιο και στα 20 χλμ. βάδην στο Μόναχο!

Έκανε το νταμπλ η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Απίστευτη Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Χρυσό μετάλλιο και στα 20 χλμ. βάδην στο Μόναχο!

Τρομερή η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία έγραψε ιστορία στο Μόναχο, καθώς μετά το χρυσό στα 35χλμ. βάδην κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στα 20χλμ. βάδην στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου! 

Με χρόνο 1:29:03, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης για δεύτερη φορά, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και στα 35χλμ. βάδην.

Η Ντρισμπιώτη έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που έκανε double σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με τη χώρα μας να φτάνει έτσι, τα 33 μετάλλια στη διοργάνωση. Να σημειωθεί ότι η επίδοση της αποτελεί ατομικό ρεκόρ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια εφάρμοσε για ακόμα μία φορά ένα τρομερό πλάνο. Έμεινε από την αρχή κοντά στις πρωτοπόρες δίχως να ανεβάσει στροφές.

Την ώρα που οι αντίπαλες της έδειχναν να έχουν μείνει από δυνάμεις στους τελευταίους γύρους, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη βγήκε μπροστά, πάτησε τέρμα το… γκάζι κι “εξαφανίστηκε”, με τις αντιπάλους της να αδυνατούν να την ακολουθήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεύτερη τερμάτισε η Πολωνή Καταρζίνα Ζβιζμεμπλο με 1:29.20 και τρίτη η Γερμανίδα Σάσκια Φέιγκε με 1:29.25. Η έτερη Ελληνίδα, Χριστίνα Παπαδοπούλου πέρασε 12η τη γραμμή του τερματισμού, με χρόνο 1:35.19.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.