Από 160€ έως και 340€ οι τιμές των εισιτηρίων για όλα τα ματς της Εθνικής Ελλάδας στο Μιλάνο

Εισιτήρια για τον όμιλο στο Μιλάνο έχει προμηθευτεί και η ΕΟΚ

Από 160€ έως και 340€ οι τιμές των εισιτηρίων για όλα τα ματς της Εθνικής Ελλάδας στο Μιλάνο

Το BasketNews δημοσίευσε έναν πλήρη οδηγό αναφορικά με τις τιμές των εισιτηρίων σε όλους τους ομίλους του Eurobasket.

Φυσικά το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται στον Γ’ όμιλο που θα φιλοξενηθεί στο «Mediolanum Forum» του Μιλάνου και δη στις προσπάθειες της «γαλανόλευκης» για διάκριση στη διοργάνωση.

Τα εισιτήρια των αγώνων είναι για… όλα τα βαλάντια, είτε αφορά ένα μεμονωμένο ματς, είτε πακέτο δύο αγώνων, είτε «πακέτο» των αγώνων συγκεκριμένης ομάδας.

Συγκεκριμένα και όσον αφορά τα μονά παιχνίδια οι τιμές των εισιτηρίων χωρίζοντας σε τέσσερις κατηγορίες όσον αφορά τα ματς της οικοδέσποινας Ιταλίας και δη στα 35€, στα 49€, στα 79€ και στα 85€. Αντίστοιχα το «πακέτο» των δύο αγώνων, πλην της Ιταλίας ανέρχεται αντίστοιχα στα 35€, στα 49€, στα 69€ και στα 79€.

Αν κάποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει και τα 15 του ομίλου οι τιμές κυμαίνονται από 270€ και φτάνουν τα 675€, ενώ στο «ελληνικό πακέτο» (σ.σ. κάτι που ισχύει και για τις υπόλοιπες ομάδες πλην της Ιταλίας) οι τιμές είναι στα 160€, στα 210€, στα 310€ και στα 340€.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.