ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αποσύρεται από το τένις η 27χρονη Ανέτ Κονταβέιτ – «Πάσχω από τη νόσο του εκφυλισμένου δίσκου στην πλάτη μου»

Το Wimbledon θα είναι το τελευταίο τουρνουά της

Αποσύρεται από το τένις η 27χρονη Ανέτ Κονταβέιτ – «Πάσχω από τη νόσο του εκφυλισμένου δίσκου στην πλάτη μου»

H άλλοτε Νο 2 τενίστρια στον κόσμο, η 27χρονη Aνέτ Κονταβέιτ, με ανάρτησή της στο Instagram, ανακοίνωσε ότι αναγκάζεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση λόγω προβλήματος υγείας και πως το Wimbledon θα είναι το τελευταίο τουρνουά της.

«Σήμερα ανακοινώνω ότι ολοκληρώνω την καριέρα μου ως επαγγελματίας αθλήτρια», ανέφερε η Εσθονή.

«Μετά από αρκετές επισκέψεις στον γιατρό και συσκέψεις με την ιατρική ομάδα μου, μου ανακοινώθηκε ότι πάσχω από τη νόσο του εκφυλισμένου δίσκου στην πλάτη μου.

Αυτό δεν μου επιτρέπει να κάνω φουλ προπόνηση και να δίνω συνεχείς αγώνες. Κατά συνέπεια, είναι αδύνατον να συνεχίσω σε τοπ επίπεδο σε τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Το τένις μού έχει δώσει και διδάξει πολλά και είμαι πολύ ευγνώμων.

Ήταν σημαντικό για μένα να φέρω τη σημαία της Εσθονίας στα γήπεδα και να παίζω μπροστά στους υποστηρικτές μου σε όλο τον κόσμο. Είμαι έτοιμη για νέες προκλήσεις μετά την τελευταία μου προσπάθεια ως επαγγελματίας τενίστρια -θα προσπαθήσω να απολαύσω το παιχνίδι και να αγωνιστώ όσο σκληρά μπορώ στο Wimbledon. Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεχή συμπαράσταση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.