ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ασταμάτητη η Άρσεναλ: Κέρδισε την Λίβερπουλ 3-2

Η εικόνα της Λίβερπουλ προβληματίζει και κινδυνεύει να μείνει στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα

Ασταμάτητη η Άρσεναλ: Κέρδισε την Λίβερπουλ 3-2

Η Άρσεναλ είναι ασταμάτητη στη φετινή Premier League και μετά τη νίκη της με 3-2 στο ντέρμπι επί της Λίβερπουλ, βρέθηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +1 από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Το παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ ήταν πραγματικό ντέρμπι με την Άρσεναλ να χρειάζεται τρία γκολ για να “λυγίσει” τη Λίβερπουλ, η οποία και ισοφάρισε δύο φορές στο ματς.

Ο Μαρτινέλι άνοιξε το σκορ για τους “κανονιέρηδες” μόλις στο 1ο λεπτό του αγώνα και Νούνιες “απάντησε” στο 34΄, αλλά η Άρσεναλ πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια, μετά από γκολ του Σάκα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Λίβερπουλ ισοφάρισε ξανά στο 53′ με τον Φιρμίνο, αλλά ο Σάκα “χτύπησε” και πάλι, αυτή τη φορά με πέναλτι που κέρδισε ο Ζεσούς, και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Η Άρσεναλ συνεχίζει έτσι την “προέλασή” της στην Premier League και με 8 νίκες σε 9 αγώνες, βρίσκεται μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Αντίθετα, η Λίβερπουλ προβληματίζει και κινδυνεύει πια να μείνει στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα στην Αγγλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.