ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Basket League: Πρεμιέρα «με το δεξί» για την ΑΕΚ

Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Τιμ Φρέιζιερ με 14 πόντους

Basket League: Πρεμιέρα «με το δεξί» για την ΑΕΚ

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η ΑΕΚ την πρεμιέρα της στην Basket League. Η Ένωση επικράτησε άνετα με 79-63 της Καρδίτσας στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, μπαίνοντας «με το δεξί» στο εφετινό πρωτάθλημα.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Τιμ Φρέιζιερ με 14 πόντους και 5 ασίστ, ενώ 13 πόντους πρόσθεσε ο Ακίλ Μίτσελ και 11 ο Γιάνις Στρέλνιεκς.

Από την Καρδίτσα, που έχασε κατά τη διάρκεια του αγώνα τον Γιάννη Αθηναίου με τραυματισμό (τράβηγμα στον προσαγωγό), ξεχώρισαν οι Τζίμι Μπεχάιμ (11 ριμπάουντ) και Τζέιμς Μπέιτμον, οι οποίοι σημείωσαν από 16 πόντους. Δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Τζάβιν ΝτεΛόριε.

Η ΑΕΚ φρόντισε να αιφνιδιάσει την Καρδίτσα και μέσα από την σκληρή της άμυνα και τη διάρκεια στο κομμάτι της επίθεσης και της δημιουργίας, κατάφερε στο 10΄ να προηγηθεί με 23-11 και στο 12΄ να εκτοξεύσει τη διαφορά στο +17 (28-11). Δίχως να κατεβάσει ταχύτητα η Ένωση έμεινε σε απόσταση ασφαλείας μέχρι το ημίχρονο (49-27), ενώ στην επανάληψη η άμυνα κράτησε την ομάδα του Ηλία Κατζούρη μακριά από ανατροπές…

Τα δεκάλεπτα: 23-11, 49-27, 64-50, 79-63

ΑΕΚ (Ηλίας Καντζούρης): Κόνιαρης, Φρέιζιερ 14 (1), ΜακΓκριφ 7 (10 ριμπάουντ), Γουίλιαμς 9 (1), Μίτσελ 13, Πετρόπουλος, Ξανθόπουλος 4, Φιλιππάκος 1, Περσίδης 9 (3), Μάντσεν 8, Παπαδάκης 3 (1), Στρέλνιεκς 11 (1).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καρδίτσα (Βαγγέλης Αγγέλου): Μπέχαϊμ 16 (2), Πρίτζετ 10, Μπέιτμον 16 (1), Χάντερ 3 (1), Κώττας 6, Αθηναίου, Καλαϊτζάκης, Γκάμπροβσεκ 3, Πεφάνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.