ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: Οριστικά νοκ-άουτ ο Βαλμπουενά!

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: Οριστικά νοκ-άουτ ο Βαλμπουενά!

Ο Ματιέ Βαλμπουενά τέθηκε οριστικά εκτός μάχης για την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα για το Champions League την Τετάρτη καθώς συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί στη Γαλλία.

Άσχημα νέα για τον Ολυμπιακό ενόψει του “τελικού” με τον Ερυθρό Αστέρα, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, αφού όπως έγινε γνωστό ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για την κρίσιμη αναμέτρηση του Φαλήρου, που θα κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον των “ερυθρόλευκων”.

Ο Γάλλος άσος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που προέκυψε στο ματς με τον ΠΑΟΚ για τη Superleague και παρέμεινε στη Γαλλία όπου ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό είναι άλλο ένα πρόβλημα για τον Πορτογάλο προπονητή που περιμένει επίσης να δει και την κατάσταση του Αβραάμ Παπαδόπουλου που επίσης είχε ενοχλήσει ψηλά στο πόδι και η συμμετοχή του στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα είναι ακόμα αμφίβολη. Η αποστολή της ομάδας πάντως αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο μετά την απογευματινή προπόνηση που είναι προγραμματισμένη στις 19:30.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.