ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Β.Μαρινάκης: «Υπάρχει αλλοίωση του αποτελέσματος κόντρα στην Σίτι – Προηγήθηκε φάουλ στην φάση του γκολ»

Β.Μαρινάκης: «Υπάρχει αλλοίωση του αποτελέσματος κόντρα στην Σίτι – Προηγήθηκε φάουλ στην φάση του γκολ»

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Σίτι, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα, ενώ στάθηκε στην φάση του γκολ.

«Παρόλο που παίξαμε σχεδόν με τη μισή ομάδα, μπορούσαμε να πάρουμε ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Δυστυχώς σήμερα είχαμε μια αλλοίωση στο αποτέλεσμα, γιατί το μοναδικό γκολ της Σίτι προέρχεται από φάουλ που έγινε πάνω στον Ντρέγκερ. Ήταν καθαρή αγκωνιά, που έπρεπε να το είχαν δει στο VAR και να ενημερώσουν τον διαιτητή, αν δεν το είχε δει ο ίδιος. Δεν είναι ωραίο όταν οι παίκτες δίνουν τα πάντα, να μας αδικεί η διαιτησία για μια ακόμη φορά. Ειδικά αν μπορούν να το δουν στο VAR. Γι’ αυτό έχουμε το VAR. Πιστεύω πως το αξίζαμε. Είναι μια αδικία που ειλικρινά την περιμέναμε από αυτούς του διαιτητές. Έχουμε δύο ακόμη ματς και πιστεύουμε πως μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να περάσουμε. Έχουμε τα προβλήματά μας με τους τραυματισμούς και τον κορωνοϊό, αλλά στον Ολυμπιακό είμαστε για τα δύσκολα. Θα πρέπει να κερδίσουμε στο ματς με τον Άρη και μετά να πάμε να κάνουμε το ίδιο και στη Μασσαλία», τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ερωτηθείς αν χρειάζεται ένα ευχέλαιο για τα προβλήματά της η ομάδα απάντησε: «Πρέπει να το σκεφτούμε (γέλια). Γι’ αυτό είμαστε Ολυμπιακός, έχουμε πολλούς παίκτες και θα πρέπει να δείξουν κι αυτοί ότι μπορούν να προσφέρουν. Είδατε και σήμερα τον Βρουσάι απέναντι στην πιο ακριβή ομάδα του κόσμου, που έδειξε πόσα πράγματα μπορεί να κάνει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θέλουμε δύο νίκες. Στη Μασσαλία και μετά με την Πόρτο στην έδρα μας, έστω κι αν δεν θα έχουμε τον κόσμο μας», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.