ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Champions League: Ετοιμάζει μία αλλαγή ενόψει Μαρσέιγ ο Π.Μαρτίνς

Champions League: Ετοιμάζει μία αλλαγή ενόψει Μαρσέιγ ο Π.Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την “μάχη” κόντρα στην Μαρσέιγ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να καταστρώνει τα πλάνα του που θα οδηγήσουν στη νίκη.

Ο Πορτογάλος θα έχει κάποιες επιστροφές παικτών, όμως δεν αναμένεται να κάνει πέρα από μια αλλαγή στο βασικό σχήμα σε σχέση με την ομάδα που επικράτησε του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (1-2). Λογικά στη θέση του Λοβέρα θα χρησιμοποιηθεί ο Μασούρας.

Ο Σα θα είναι στο τέρμα, με τους Σεμέδο και Σισέ στόπερ, τον Ραφίνια δεξιά, τον Χολέμπας αριστερά και τριάδα τους Μπουχαλάκη, Εμβιλά και Καμαρά στο κέντρο, ενώ μπροστά θα είναι οι Φορτούνης, Μασούρας και Ελ Αραμπί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαθέσιμος θα είναι ο Χασάν, που ανέρρωσε από τον κορωνοϊό, αλλά και ο Βινάγκρε, ωστόσο εκτός παραμένουν οι ανέτοιμοι Βαλμπουενά και Μπρούμα, όπως και ο Ραντζέλοβιτς που ακόμη ταλαιπωρείται από την πανδημία. Ο Γάλλος έχει ζητήσει πάντως να ακολουθήσει την αποστολή, για να βρεθεί δίπλα στην ομάδα και να επιστρέψει ως αντίπαλος στο παλιό του «σπίτι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.