ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Champions League: Άγνωστο το μέλλον για το Λειψία – Λίβερπουλ – Μπλόκο της γερμανικής κυβέρνησης

Champions League: Άγνωστο το μέλλον για το Λειψία – Λίβερπουλ – Μπλόκο της γερμανικής κυβέρνησης

Πρόβλημα φαίνεται να προκύπτει για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Λειψία και Λίβερπουλ στις 16 Φεβρουαρίου στην Γερμανία για τους «16» του Champions League.

Οι αρχές απαγόρευσαν την είσοδο στους «κόκκινους» της Αγγλίας σε γερμανικό έδαφος. Επί της ουσίας πρόκειται για μια πρώτη τοποθέτηση από εκπρόσωπο του Υπουργείου Εσωτερικών της Γερμανίας, ο οποίος δήλωσε ότι η απαγόρευση εισόδου επισκεπτών από το Ηνωμένο Βασίλειο «… δεν προβλέπει εξαιρέσεις για επαγγελματίες αθλητές.

Ως εκ τούτου, ο σύλλογος της Λιεψίας ενημερώθηκε ότι οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις δεν εμπίπτουν σε εξαιρέσεις». Οι δηλώσεις έγιναν στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP, με αφορμή το επίσημο αίτημα που είχε απευθύνει η Λειψία, να δοθεί άδεια στη Λίβερπουλ να «πετάξει» στη Γερμανία.

Εδώ και μία εβδομάδα οι γερμανικές αρχές έχουν απαγορεύσει τις πτήσεις από χώρες στις οποίες που έχουν επηρεαστεί από τη μετάλλαξη του ιού Covid-19, με εξαίρεση Γερμανούς υπηκόους που επιστρέφουν στην πατρίδα τους.

Η απαγόρευση ισχύει μέχρι τις 17/2, δηλαδή μία ημέρα μετά τον αγώνα. Δύσκολα θα αλλάξει κάτι και συνεπώς η Λειψία ήδη εξετάζει το plan B το οποίο προβλέπει είτε να γίνει το ματς σε γήπεδο εκτός Γερμανίας, είτε «αναστροφή» της έδρας και διεξαγωγή του στο «Ανφιλντ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε μια τέτοια περίπτωση, η ρεβάνς θα γίνει στη Λειψία στις 10 Μαρτίου, ημερομηνία στην οποία ίσως η κατάσταση να έχει ομαλοποιηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.