ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Κίνδυνος αποκλεισμού για δυο χρόνια από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω των σοβαρών επεισοδίων

Η UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο να επιβάλει στην Άιντραχτ ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για δύο χρόνια

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Κίνδυνος αποκλεισμού για δυο χρόνια από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω των σοβαρών επεισοδίων

Η… επιδρομή των οπαδών της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στη Νάπολι, δεν αποκλείεται να έχει δραματικές συνέπειες για τον γερμανικό σύλλογο που θα κληθεί να πληρώσει τον λογαριασμό για τις φοβερές καταστροφές που προκάλεσαν οι… φίλοι της.

Τα επεισόδια που προκλήθηκαν στο κέντρο της Νάπολης από τους Γερμανούς οπαδούς που ταξίδεψαν στην Ιταλία για τη ρεβάνς των «16» του Champions League έχουν τραβήξει την προσοχή της UEFA, η οποία εξετάζει το ενδεχόμενο παραδειγματικής τιμωρίας προς τους Αετούς.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν διάφορα δημοσιεύματα στην Ιταλία, σύμφωνα με τα οποία στη Νιόν κάνουν έντονες σκέψεις για αποκλεισμό δυο ετών από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις προς την Άιντραχτ μετά τα σοβαρά επεισόδια.

Η εξέλιξη της υπόθεσης μάλιστα δεν αναμένεται να καθυστερήσει, καθώς η σχετική απόφαση μπορεί να γνωστοποιηθεί ακόμα και την προσεχή Παρασκευή (17/3).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.