Δείτε την απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Μίλτο Τεντόγλου – Ακούστηκε ο εθνικός ύμνος (βίντεο)

Απόλαυσε ξεχωριστές στιγμές επάνω στο βάρθρο των νικητών

Δείτε την απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Μίλτο Τεντόγλου – Ακούστηκε ο εθνικός ύμνος (βίντεο)

Στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, ανέβηκε σήμερα ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος, Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος υπερασπίστηκε το χρυσό μετάλλιο του Βερολίνου και παράλληλα έκανε ρεκόρ αγώνων.

Πάνω σε μια πλωτή σχεδία, ο Έλληνας πρωταθλητής μαζί με τους Μόντλερ (κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο) και Πομερί (χάλκινο μετάλλιο) διέσχισαν τη λίμνη, που βρίσκεται εντός του ολυμπιακού πάρκου και καταλήγει στην εξέδρα όπου γίνονται τα περισσότερα μουσικά δρόμενα, εκδηλώσεις και φυσικά οι απονομές, οι νικητές και νικήτριες των τελικών.

Στο ξέφωτο μπροστά από την εξέδρα φίλοι του στίβου από διάφορες χώρες περίμεναν με τις σημαίες στα χέρια να υποδεχθούν και να χειροκροτήσουν τους αθλητές και τις αθλήτριες.

Σε αυτό το γιορτινό σκηνικό ο Μίλτος Τεντόγλου πήρε το χρυσό μετάλλιο και ακούστηκε ο εθνικός ύμνος της Ελλάδας, με τον ίδιο να απολαμβάνει αυτές τις ξεχωριστές στιγμές επάνω στο βάρθρο των νικητών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.