ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

A.Μπέος για τους διαιτητές του ΠΑΟΚ-Βόλος: «Φορούν τη στολή του διαιτητή και υπηρετούν τα συμφέροντα των ισχυρών»

«Άλλη μια αλλοίωση αποτελέσματος και μάλιστα σε ένα αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον»

A.Μπέος για τους διαιτητές του ΠΑΟΚ-Βόλος: «Φορούν τη στολή του διαιτητή και υπηρετούν τα συμφέροντα των ισχυρών»

Ο Αχιλλέας Μπέος μέσω μιας ανάρτησης της στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook εξέφρασε την αγανάκτησή του για τη διαιτησία στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Νωρίτερα ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για «ντροπή για την ελληνική διαιτησία» σχολιάζοντας το γκολ του Μωραΐτη που ακυρώθηκε στην Τούμπα.

Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου

«Άλλη μια αλλοίωση αποτελέσματος και μάλιστα σε ένα αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, όπως το αποψινό μεταξύ ΠΑΟΚ και Βόλου.

Ανθρωπάκια χωρίς προσωπικότητα φορούν τη στολή του διαιτητή και υπηρετούν τα συμφέροντα των ισχυρών. Θα τους συνιστούσαμε να βάλουν την ποδιά της «Φιλιππινέζας».

Θα τους καλούσαμε να παραιτηθούν, αν είχαμε την υποψία, έστω, ότι έχουν ίχνος φιλότιμου, μετά το αποψινό διαιτητικό αίσχος. Τουλάχιστον ας συνεχίσουν την αποχή μήπως έτσι γλιτώσει το ποδόσφαιρο από αυτούς, που το γυρνούν δεκαετίες πίσω. Ντροπή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημ. Καλά ο Ευαγγέλου μας είναι γνωστός από καιρό. Ο Περάκης; Νέας εσοδείας;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.