ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο Α.Διαμαντόπουλος ορίστηκε από την ΕΠΟ να «σφυρίξει» το ΑΕΚ – Άρης

«Η ΚΕΔ/ ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει σε αντικατάσταση των διαιτητών» αναφέρεται σε ανακοίνωση

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο Α.Διαμαντόπουλος ορίστηκε από την ΕΠΟ να «σφυρίξει» το ΑΕΚ – Άρης

Η ΕΠΟ όρισε Έλληνες διαιτητές στο ΑΕΚ-Άρης λίγες ώρες πριν τη σέντρα της αναμέτρησης μετά τα όσα έγιναν με τους Πολωνούς που είχαν αρχικά οριστεί.

Λίγες ώρες πριν από τη σέντρα στην «OPAP Arena», ο Στιβ Μπένετ αποφάσισε να ορίσει πρώτο διαιτητή τον διεθνή Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας), ο οποίος ήταν ο 4ος του αγώνα. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και 4ος ο Βεργέτης (Αρκαδίας). Στο VAR θα είναι ο Ευαγγέλου (Αθήνας) και AVAR ο Φωτόπουλος (Αθηνών).

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινωνονται τα εξης: Κατόπιν επιστολών που εστάλησαν από τις ΠΑΕ ΑΕΚ και Άρης σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε επεισόδιο των αξιωματουχων διαιτησίας του σημερινού αγώνα ΑΕΚ-Αρης, η ΚΕΔ/ ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει σε αντικατάσταση τους με Έλληνες διαιτητές ως ακολούθως.

ΔIAITHTHΣ: ΔIAMANTOΠOYΛOΣ APIΣTOTEΛHΣ EΠΣ APKAΔIAΣ
1OΣ BOHΘOΣ: MΠOYΞMΠAOYM PAIXAPNT EΠΣ AN.ATTIKHΣ
2OΣ BOHΘOΣ: TPYΦΩN ΠETPOΠOYΛOΣ
4OΣ ΔIAITHTHΣ: BEPΓETHΣ XPHΣTOΣ EΠΣ APKAΔIAΣ
VAR: EYAΓΓEΛOY AΓΓEΛOΣ EΠΣ AΘHNΩN
AVAR:ΦΩTOΠOYΛOΣ ANTPEAΣ EΠΣ AΘHNΩN

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.