ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο γνώριμος Αλ Χακίμ θα «σφυρίξει» στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Αναλυτικά οι διαιτητές αυτής της αγωνιστικής

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο γνώριμος Αλ Χακίμ θα «σφυρίξει» στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

O Σουηδός διαιτητής Μοχάμεντ Αλ Χακίμ, από την πρώτη κατηγορία της UEFA, θα διαιτητεύσει το κυριακάτικο ντέρμπι της Super League ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, γνωστοί έγιναν σήμερα οι διαιτητές για τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής της Super League, με την ΚΕΔ να επιλέγει έναν γνώριμο ρέφερι για το αθηναϊκό ντέρμπι στην Opap Arena.

Ο λόγος για τον Μοχάμεντ Αλ Χακίμ, τον Σουηδό πρώτης κατηγορίας UEFA διαιτητή, ο οποίος είχε σφυρίξει στις 4 Δεκεμβρίου και το ΑΕΚ-Άρης 1-0 και στην αρχή της σεζόν το Ολυμπιακός-Άρης 4-1. Πρώτη φορά είχε έρθει πέρυσι στην Ελλάδα για το Άρης-ΠΑΟΚ 1-2. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μεχμέτ Κούλουμ, Φρέντρικ Κλάιβερ, 4ος ο Τζήλος και στο VAR ο επίσης γνώριμος Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ με τον Μπουξμπάουμ.

Από εκεί και πέρα το Κηφισιά-Ολυμπιακός θα διευθύνει ο Μανούχος (VAR ο Παπαδόπουλος), το ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα ο Τσακαλίδης (VAR ο Κουμπαράκης) και το Παναιτωλικός-Άρης ο Τσιμεντερίδης (VAR ο Παπαπέτρου).

Αναλυτικά οι διαιτητές της αγωνιστικής:

Σάββατο 13/1

19:00 Ατρόμητος-ΟΦΗ: Πολυχρόνης (Πάτρας, Νταβέλας, 4ος Κατσικογιάννης, VAR: Γκορτσίλας, Κωνσταντίνου)

20:00 Λαμία-Πανσερραϊκός: Γκάμαρης (Σαμοΐλης, Μηνούδης, 4ος Τσιάρας, VAR: Περράκης, Τριανταφύλλου)

Κυριακή 14/1

15:00 Παναιτωλικός-Άρης: Τσιμεντερίδης (Βεργέτης, Στεφανής, 4ος Πουλικίδης, VAR: Παπαπέτρου, Νικολακάκης)

17:00 Κηφισιά-Ολυμπιακός: Μανούχος (Δημητριάδης, Κωσταράς, 4ος Ματσούκας, VAR: Παπαδόπουλος, Ψαρρής)

17:30 Αστέρας Τρίπολης-Βόλος: Τσαγκαράκης (Νικολαΐδης, Διαμαντής, 4ος Βάτσιος, VAR: Τσέτσιλας, Μεϊντάνας)

20:30 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Αλ Χακίμ (Κούλουμ, Κλάιβερ, 4ος Τζήλος, VAR: Μπέμπεκ, Μπουξμπάουμ)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

20:30 ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: Τσακαλίδης (Πετρόπουλος, Φωτόπουλος, 4ος Κατοίκος, VAR: Κουμπαράκης, Παπαδάκης)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.