ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας: Τέσσερις «πόρτες» από Ομοσπονδίες για ξένους διαιτητές στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έχει κάνει κινήσεις για να κλείσει ξένους ρέφερι για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ της 17ης αγωνιστικής χωρίς όμως έως τώρα να έχει μία θετική απάντηση

Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας: Τέσσερις «πόρτες» από Ομοσπονδίες για ξένους διαιτητές στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Την Κυριακή 7 Γενάρη θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι της ομάδας του Ολυμπιακού με αντίπαλο την ΑΕΚ (21.00, γήπεδο Καραϊσκάκη) για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League 1.

Και να που τα… προβλήματα έχουν εμφανιστεί σε διαιτητικό level και πριν καν μπούμε στη νέα χρονιά, ήτοι στο 2024.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ έχει κάνει κινήσεις προκειμένου να κλείσει ξένους διαιτητές για το ματς αυτό καθώς αυτά τα θέματα πρέπει να κλείνουν εβδομάδες πριν (καθώς υπάρχει σχετικό και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και πρέπει να ρυθμίζεται και το ταξίδι μαζί με τη διαμονή των διαιτητών).

Ωστόσο η ΚΕΔ έχει ήδη εισπράξει 4 αρνητικές απαντήσεις από ξένες Ομοσπονδίες αλλά και έναν δισταγμό του να στείλουν διαιτητές τους για να διαιτητεύσουν το ντέρμπι αυτό.

Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση δεν γίνεται να μην επιλεγούν ξένοι ρέφερι. Ωστόσο σε πρώτη φάση η ΚΕΔ / ΕΠΟ δεν βρίσκει λύση αλλά και τα πρόσωπα (τους… εκλεκτούς) που θα σφυρίξουν το ντέρμπι του φαληρικού γηπέδου στις αρχές Γενάρη που και αυτό βέβαια θα γίνει κεκλεισμένων των Θυρών μετά τα μέτρα που – ως γνωστόν – έλαβε η Κυβέρνηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως σε σχέση με τους εγχώριους διαιτητές οι συναντήσεις σε κορυφαίο επίπεδο συνεχίζονται. Την Πέμπτη 28/12 οι Έλληνες διαιτητές (μία αντιπροσωπεία τους για την ακρίβεια) θα συναντηθεί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.