ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Βόλος κατά διαιτησίας για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Ντροπή για την ελληνική διαιτησία»

«Υπάρχει ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος»

Βόλος κατά διαιτησίας για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Ντροπή για την ελληνική διαιτησία»

Έντονες αντιδράσεις για τη διαιτησία στο ματς με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας έχει ο Βόλος, ο οποίος υποστηρίζει ότι ακυρώθηκε κανονικό γκολ. 

Ο Έλληνας επιθετικός της ομάδας της Μαγνησίας σκόραρε στο 69ο λεπτό, ισοφαρίζοντας το πέναλτι του Σβαμπ, ωστόσο, ο διαιτητής Ευαγγέλου καταλόγισε επιθετικό φάουλ πάνω στον Βιεϊρίνια, σε μία φάση που δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια επαφή.

Λίγη ώρα αργότερα, η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταφέρεται εναντίον της διαιτησίας στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αναφορικά με την εν λόγω φάση και τόνισε πως η αποχή των ρέφερι θα πρέπει να γίνει διαρκείας.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ντροπή για την ελληνική διαιτησία αποτελεί η ακύρωση κανονικού γκολ του Βόλου στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Και μάλιστα σε ένα αγώνα Κυπέλλου, όπου δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Λυπούμαστε πολύ που το λέμε, αλλά καλό θα ήταν η απεργία των διαιτητών να γίνει διαρκείας. Άλλωστε με διαιτησίες σαν και τη σημερινή δεν έχει τίποτα να κερδίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ντροπή για άλλη μία φορά, καθώς υπάρχει ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.