Δεν άρεσαν στον ΠΟΥ οι εικόνες κανονικότητας: «Λάθος οι 60.000 θεατές στον τελικό»

Δεν άρεσαν στον ΠΟΥ οι εικόνες κανονικότητας: «Λάθος οι 60.000 θεατές στον τελικό»

Ο επιδημιολόγος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας έδειξε να μην του αρέσουν ιδιαίτερα οι εικόνες κανονικότητας που είδαν άπαντες στον τελικό του Euro 2020 στο Λονδίνο.

Με έναν ασυνήθιστα ευθύ τόνο από τον οργανισμό υγείας του ΟΗΕ, που τις περισσότερες φορές απέχει από σχόλια για τις πολιτικές μεμονωμένων κρατών-μελών, η επικεφαλής της τεχνικής ομάδας του οργανισμού για τον κορονοϊό Μαρία Βαν Κέρκοβ χαρακτήρισε «ολέθριο» το θέαμα των 60.000 και πλέον θεατών στον αγώνα Ιταλίας-Αγγλίας, στο Γουέμπλεϊ κι ενώ η μετάλλαξη Δέλτα καλπάζει στη Γηραιά Αλβιώνα.

«Υποτίθεται ότι πρέπει να χαίρομαι να βλέπω τη μετάδοση να γίνεται μπροστά στα μάτια μου;», έγραψε σε ανάρτησή της στις τελευταίες φάσεις του αγώνα: «Η πανδημία της #COVID19 δεν κάνει διάλειμμα σήμερα…Το παραλλαγμένο στέλεχος #DeltaVariant του #SARSCoV2 θα εκμεταλλεύεται τους ανεμβολίαστους, σε συναθροίσεις, χωρίς μάσκες, με κραυγές/φωνές/τραγούδια. Ολέθριο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.