ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

UEFA Nations League: Η Γαλλία κέρδισε 2-1 την Ισπανία και κατέκτησε το τρόπαιο

UEFA Nations League: Η Γαλλία κέρδισε 2-1 την Ισπανία και κατέκτησε το τρόπαιο

Η Γαλλία κέρδισε με 2-1 την Ισπανία στον τελικό του UEFA Nations League, ο οποίος διεξήχθη στο Σαν Σίρο.

Σε έναν κλειστό τελικό που παίχτηκε στο Σαν Σίρο στον οποίο και οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, η Γαλλία κατέκτησε την Κυριακή (10/10) το τρόπαιο του UEFA Nations League, επικρατώντας με 2-1 της Ισπανίας.

Αφού το πρώτο μέρος του αγώνα ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα (0-0), ο Ογιαρθάμπαλ άνοιξε το σκορ (1-0) στο 64ο λεπτό μιας και το σουτ του νίκησε τον Γιορίς.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Μπενζεμά με έναν κεραυνό από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ισπανικής εστίας και έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Ο Εμπαπέ έδωσε στη Γαλλία το τρόπαιο του UΕFA Nations League, στο 80ό λεπτό της αναμέτρησης, μπήκε στην περιοχή των Ισπανών και πλάσαρε με υπέροχο τρόπο τον τερματοφύλακα των Ιβήρων.

Η Ισπανία έφτασε κοντά στην ισοφάριση, στις καθυστερήσεις του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά τα σουτ του Ογιαρθάμπαλ και του Γιέρεμι σταμάτησαν στον Γιορίς.

ΙΣΠΑΝΙΑ (Λουίς Ενρίκε): Σιμόν, Αθπιλικουέτα, Γκαρθία, Λαπόρτ, Αλόνσο, Γκάβι (80′ Κόκε), Μπουσκέτς, Ρόδρι (84′ Φορνάλς), Τόρες (84′ Μερίνο), Ογιαρθάμπαλ, Σαράμπια (61′ Γιέρεμι).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΓΑΛΛΙΑ (Ντιντιέ Ντεσάν): Γιορίς, Κουντέ, Βαράν (43′ Ουπαμεκανό), Κιμπεμπέ, Παβάρ (79′ Ντιμπουά), Τσουαμενί, Πογκμπά, Ερναντέζ, Γκριεζμάν, Μπενζεμά, Εμπαπέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.