Η Γαλλία κέρδισε με 2-1 την Ισπανία στον τελικό του UEFA Nations League, ο οποίος διεξήχθη στο Σαν Σίρο.

Σε έναν κλειστό τελικό που παίχτηκε στο Σαν Σίρο στον οποίο και οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, η Γαλλία κατέκτησε την Κυριακή (10/10) το τρόπαιο του UEFA Nations League, επικρατώντας με 2-1 της Ισπανίας.

Αφού το πρώτο μέρος του αγώνα ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα (0-0), ο Ογιαρθάμπαλ άνοιξε το σκορ (1-0) στο 64ο λεπτό μιας και το σουτ του νίκησε τον Γιορίς.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Μπενζεμά με έναν κεραυνό από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ισπανικής εστίας και έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Ο Εμπαπέ έδωσε στη Γαλλία το τρόπαιο του UΕFA Nations League, στο 80ό λεπτό της αναμέτρησης, μπήκε στην περιοχή των Ισπανών και πλάσαρε με υπέροχο τρόπο τον τερματοφύλακα των Ιβήρων.

Η Ισπανία έφτασε κοντά στην ισοφάριση, στις καθυστερήσεις του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά τα σουτ του Ογιαρθάμπαλ και του Γιέρεμι σταμάτησαν στον Γιορίς.

ΙΣΠΑΝΙΑ (Λουίς Ενρίκε): Σιμόν, Αθπιλικουέτα, Γκαρθία, Λαπόρτ, Αλόνσο, Γκάβι (80′ Κόκε), Μπουσκέτς, Ρόδρι (84′ Φορνάλς), Τόρες (84′ Μερίνο), Ογιαρθάμπαλ, Σαράμπια (61′ Γιέρεμι).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΓΑΛΛΙΑ (Ντιντιέ Ντεσάν): Γιορίς, Κουντέ, Βαράν (43′ Ουπαμεκανό), Κιμπεμπέ, Παβάρ (79′ Ντιμπουά), Τσουαμενί, Πογκμπά, Ερναντέζ, Γκριεζμάν, Μπενζεμά, Εμπαπέ.