ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Βλάντο Τζούροβιτς: Bρέθηκε νεκρός ο 49χρονος γιος του – Δήλωσε την Παρασκευή την εξαφάνισή του

Η σορός του 49χρονου Νεμπόισα Τζούροβιτς βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε δάσος στο Βελιγράδι

Βλάντο Τζούροβιτς: Bρέθηκε νεκρός ο 49χρονος γιος του – Δήλωσε την Παρασκευή την εξαφάνισή του

Νεκρός εντοπίστηκε στη Σερβία ο γιος του του γνωστού στο ελληνικό κοινό προπονητή μπάσκετ, Βλάντο Τζούροβιτς.

Η σορός του 49χρονου Νεμπόισα Τζούροβιτς βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε δάσος στο Βελιγράδι, ενώ νωρίτερα ο πατέρας του είχε δηλώσει την εξαφάνισή του.

Ο Νεμπόισα Τζούροβιτς ήταν το ένα από τα δύο παιδιά του διάσημου προπονητή, ο οποίος έχει επίσης μια κόρη, τη Νίνα.

Μέχρι στιγμής, τα αίτια του θανάτου του είναι άγνωστα, με τον εισαγγελέα του Βελιγραδίου να έχει ζητήσει να γίνει αυτοψία, αλλά και τοξικολογικές εξετάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 75χρονος Βλάντο Τζούροβιτς δούλεψε αρκετά χρόνια στην Ελλάδα, καθώς από το 1988 μέχρι το 1993 εργάστηκε στον πάγκο του Πανιωνίου και ακολούθησαν Άρης (1993-94) και ΑΕΚ (1994-95), ενώ τη σεζόν 1996-97 επέστρεψε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Το 1999-2000 δούλεψε στην ομάδα της Δάφνης. Η μεγαλύτερη επιτυχία του ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Πανιώνο τη σεζόν 1991, στον θρυίκό τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ (73-70 για τους Νεοσμυρνιώτες).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.