ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κ.Ρονάλντο: Υποχρεώθηκε να γκρεμίσει παράνομο γήπεδο τένις αξίας 2,3 εκατ. ευρώ σε εξοχικό του

Κ.Ρονάλντο: Υποχρεώθηκε να γκρεμίσει παράνομο γήπεδο τένις αξίας 2,3 εκατ. ευρώ σε εξοχικό του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ με 5-0 είδε να γίνεται πραγματικότητα και η απόφαση να γκρεμίσει παράνομο γήπεδο τένις αξίας 2,3 εκατ. ευρώ σε ένα από τα εξοχικά του στην Πορτογαλία.

Ο Πορτογάλος άσος έχει αποκτήσει δεκάδες σπίτια σε διάφορα σημεία του κόσμου και ένα από αυτά είναι στην πόλη Γκέρες της βόρειας Πορτογαλίας. Στη συγκεκριμένη βίλα, λοιπόν, ο Ρονάλντο αποφάσισε να φτιάξει ένα γήπεδο τένις αξίας 2,3 εκατ. ευρώ, με τη συνολική εγκατάσταση -δίπλα στη βίλα- να είναι 3.200 τετραγωνικών μέτρων.

Όλο αυτό, λοιπόν, αποτελεί παρελθόν πλέον, αφού ήταν παράνομο και οι νομικοί τον πίεσαν για να έρθει σε συμφωνία με τη δημοτική αρχή. Όπως και έγινε τελικά, με τον CR7 να δίνει εντολή για να γκρεμιστεί κι ένα κιόσκι που είχε φτιάξει στην οροφή της βίλας.

Οι δηλώσεις του δημάρχου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ικανοποιημένος από όλα αυτά, ο δήμαρχος της πόλης, Μανουέλ Τιμπό, αναφέρθηκε στο θέμα, λέγοντας τα εξής: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε ζητήσει άδεια για ένα συγκεκριμένο πλάνο, την οποία και έλαβε, όμως έχτισε και σε περιοχή που δεν επιτρεπόταν. Δεν πρόκειται για μεγάλο αδίκημα, όμως πρόκειται για παράνομη πράξη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.