ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

19χρονος παίκτης της Χόφενχαϊμ διαγνώστηκε με λευχαιμία

Ο νεαρός έχει επιστρέψει στη Γαλλία για να υποβληθεί σε θεραπεία

19χρονος παίκτης της Χόφενχαϊμ διαγνώστηκε με λευχαιμία

Αγωνία με την κατάσταση της υγείας τους 19χρονου Μουάμπα επικρατεί στην Χόφενχαϊμ μετά την αποκάλυψη ότι διαγνώστηκε με λευχαιμία.

Όπως ενημερώνει η ομάδα του ο νεαρός αμυντικός έχει επιστρέψει στη Γαλλία με σκοπό να υποβληθεί σε θεραπεία για να ξεπεράσει τη νόσο.

Το πότε και αν επιστρέψει στην ενεργό δράση δεν μπορεί να εκτιμηθεί αυτή τη στιγμή, γι αυτό και όλοι στον οργανισμό της Χόφενχαϊμ του εύχονται δύναμη διαμηνύοντας ότι θα βρίσκονται στο πλευρό του.

Η ανάρτηση της γερμανικής ομάδας αναφέρει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο παίκτης μας της Κ23, Ιμπέρτ-Εμπουί Μουαμπά, ανακάλυψε πριν από λίγες ημέρες ότι πάσχει από λευχαιμία. Βρίσκεται στη Γαλλία για θεραπεία. Σου ευχόμαστε πολλή δύναμη, Hubert.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.