ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έξαλλος ο Γκουαρντιόλα κατά δημοσιογράφου: «Με κατηγορείς για χρηματισμό;» (βίντεο)

Έξαλλος ο Γκουαρντιόλα κατά δημοσιογράφου: «Με κατηγορείς για χρηματισμό;» (βίντεο)

Μπορεί να κατέκτησε τα πάντα στην Αγγλία, ωστόσο ο Πεπ Γκουαρντιόλα βρήκε… τρόπο να εκνευριστεί.

Και αυτό μετά από ερώτηση δημοσιογράφου με υπόνοια για το Financial Fair Play και αν εκείνος είχε δεχθεί χρήματα από τους Αραβες ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι έξω από τα όρια της συνεργασίας τους ως προπονητής-διοίκηση.

Το περιστατικό συνέβη λίγη ώρα μετά το φινάλε του τελικού του Κυπέλλου Αγγλίας και το ιστορικό 6-0 της Μάντσεστερ Σίτι επί της Γουότφορντ, όταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα δέχθηκε μια ερώτηση που τον… τρέλανε.

Ο δημοσιογράφος Ρομπ Χάρις έκανε ερώτηση με θέμα το Financial Fair Play και όσα βγήκαν στην επιφάνεια και από τον πρώην προπονητή της Σίτι Ρομπέρτο Μαντσίνι περί χρημάτων που είχε λάβει από τους Αραβες ιδιοκτήτες της ομάδας. Τότε, ο Γκουαρδιόλα έγινε έξαλλος κι έδωσε την απάντησή του: «Καταλαβαίνεις τι με ρωτάς; Αξίζω μια τέτοια ερώτηση έπειτα από αυτό που κάναμε σήμερα; Τη μέρα που πήραμε το τρεμπλ με ρωτάς αν πήρα χρήματα για διαφορετική κατάσταση; Με κατηγορείς για χρηματισμό; Ότι πήρα χρήματα για διαφορετικό λόγο;»…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/1886_blog/status/1129858391487242240

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.