ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τεράστιο σκάνδαλο στην Μπαρτσελόνα: Ο πρόεδρος μίσθωσε εταιρεία για να «κράζει» τους παίκτες και να «καθαρίζει» τον ίδιο

Τεράστιο σκάνδαλο στην Μπαρτσελόνα: Ο πρόεδρος μίσθωσε εταιρεία για να «κράζει» τους παίκτες και να «καθαρίζει» τον ίδιο

Σκάνδαλο πολλών μεγατόνων στη Μπαρτσελόνα…

Συγκεκριμένα η διοίκηση φέρεται να έχει μισθώσει εταιρεία για να καθαρίσει την εικόνα του πρόεδρου και να βλάψει παίκτες μέσω social media.

Όπως αναφέρουν στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα έχει προσλάβει μια εταιρεία με ονομασία «Ι3 Ventures» ώστε να σχηματίσει γνώμες μέσω των κοινωνικών δικτύων και ο στόχος είναι να προστατευθεί η φήμη του προέδρου Μπαρτομέου, να καθαριστεί η εικόνα του και η εικόνα ολόκληρου του συμβουλίου και να αποφευχθεί η ζημία των πρώην παικτών, ποδοσφαιριστών και αντιπάλων, όπως αποκαλύφθηκε από το ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser».

Η εταιρία που έχει προσληφθεί διαχειρίζεται εκατοντάδες λογαριασμούς στο Twitter και στο Facebook όπου έχουν επιτεθεί σε ανθρώπους όπως οι Μέσι, Αντονέλα Ροκούζο (σύζυγος Μέσι), Πικέ, Γκουαρδιόλα, Τσάβι, Πουγιόλ, Λαπόρτα και άλλους.

Κράξιμο σε Μέσι και Πικέ
Σε αυτούς τους λογαριασμούς, για παράδειγμα, επιτέθηκαν στον Messi για την καθυστέρησή του στην ανανέωση του συμβολαίου του και στον Πικέ για την επιχείρησή του με το Davis Cup.

Η αρχή αυτών των λογαριασμών είναι από το 2017 και τα σχόλια ποικίλλουν, τόσο στους ανθρώπους όσο και στις επιθέσεις που κάνουν. Ο στόχος είναι να διατηρηθεί η φήμη του Μπαρτομέου και οι λογαριασμοί δεν είναι λογικά επίσημοι.

Κόστος ένα εκατομμύριο ευρώ
Ο σύλλογος της Βαρκελώνης, σύμφωνα με το ισπανικό ΜΜΕ, επιβεβαιώνει την πρόσληψη της εταιρείας, των οποίων οι υπηρεσίες κοστίζουν ένα εκατομμύριο ευρώ, αλλά αρνείται να γνωρίζει το περιεχόμενο αυτών των μηνυμάτων και η πληρωμή έγινε σε έξι διαφορετικά τιμολόγια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πληροφορίες έχουν προκαλέσει μεγάλες εντάσεις στην οντότητα της Μπαρτσελόνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.