Και ο Μέσι παρών στο «toilet challenge» – Κάνει μαγικά με ένα χαρτί υγείας (βίντεο)

Και ο Μέσι παρών στο «toilet challenge» – Κάνει μαγικά με ένα χαρτί υγείας (βίντεο)

Ο Λέο Μέσι είναι ίσως ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου, ακόμη και στην καραντίνα του κορωνοϊού, αφού έκανε… θραύση και στο challenge με το χαρτί υγείας.

Σε ένα από τα trend του «μένουμε στο σπίτι», πολλοί ποδοσφαιριστές και απλοί πολίτες δοκιμάζουν την τύχη τους στα ποδαράκια με ένα χαρτί υγείας, και ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, αποφάσισε να τους… δείξει πως γίνεται.

Η απαράμιλλη τεχνική του Αργεντινού “αρτίστα” δεν γίνεται να “κρυφτεί” ούτε μέσα στο σπίτι, ακόμη και χωρίς μπάλα, αφού ο Μέσι «μιλάει» και στο χαρτί υγείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B97ZJkNJF8k

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.