Πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε την καραντίνα; – Το αστέρι της Ντόρτμουντ μας δείχνει τον τρόπο (φώτο)

Πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε την καραντίνα; – Το αστέρι της Ντόρτμουντ μας δείχνει τον τρόπο (φώτο)

Σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή της Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την καραντίνα στην οποία μας έχει επιβάλει ο κορωνοϊός με… διαλογισμό!

Τελικά ο πανηγυρισμός σήμα-κατατεθέν του Έρλινγκ Χάαλαντ μπορεί να μας βγει σε καλό.

Ο νεαρός στράικερ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, αφού γιόρτασε τα γκολ του ουκ ολίγες φορές με την στάση διαλογισμού στο χορτάρι του γηπέδου, συνιστά την συγκεκριμένη μέθοδο για να αντεπεξέλθουμε πνευματικά στην δύσκολη πρόκληση της καθημερινότητας εν μέσω του ιού Covid-19.

Με ανάρτησή του στο Instagram, ο Νορβηγός στήριξε όσους νιώθουν στρεσαρισμένοι με την επικρατούσα κατάσταση και πρότεινε τον διαλογισμό ως το μέσο για να φροντίσουμε το μυαλό μας, όπως φροντίζουμε και το σώμα μας.

«Η πανδημία μας προκαλεί περισσότερο άγχος και αβεβαιότητα από ό,τι συνήθως, αν αισθάνεσαι πιο αγχωμένος αυτές τις μέρες, δεν είσαι μόνος. Όπως πρέπει να φροντίζουμε το σώμα μας, πρέπει να το κάνουμε και με το μυαλό μας.

Ο διαλογισμός είναι σοβαρό πράγμα και οπωσδήποτε μπορεί να μας βοηθήσει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, ώστε να δίνουμε προσοχή στους άλλους ανθρώπους και να είμαστε περισσότερο αλτρουιστές. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ. Μείνετε δυνατοί και υγιείς!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B-CZ6ezDNCH

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.