ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γερμανικό πρωτάθλημα: Οι ισχυρότερες ομάδες του πρωταθλήματος ενισχύουν με 20 εκ. τις ασθενέστερες

Γερμανικό πρωτάθλημα: Οι ισχυρότερες ομάδες του πρωταθλήματος ενισχύουν με 20 εκ. τις ασθενέστερες

Ποσό ύψους 20 εκατ. ευρώ διαθέτουν οι τέσσερις γερμανικές ομάδες που αγωνίστηκαν στο φετινό Champions League, ως οικονομική ενίσχυση των υπολοίπων επαγγελματικών συλλόγων της χώρας (α΄ και β΄ κατηγορίας).

Η Μπάγερν Μονάχου, η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η Λειψία και η Μπάγερ Λεβερκούζεν κατέληξαν σε αυτή την απόφαση, σε μία προσπάθεια να απαλύνουν τις οικονομικές επιπτώσεις που υφίστανται οι ασθενέστερες ομάδες από τη διακοπή των αγώνων, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Τα χρήματα αυτά θα δοθούν στη γερμανική λίγκα (DFL), η οποία με τη σειρά της θα αποφασίσει τον τρόπο διανομής τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, δήλωσε: «Μαζί με τις άλλες τρεις συμμετέχουσες στο Champions League, θέλουμε με αυτή την εκστρατεία να δείξουμε την αλληλεγγύη μας προς όλους του συλλόγους της Bundesliga και της δεύτερης κατηγορίας. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, είναι σημαντικό οι πιο ισχυροί να υποστηρίζουν τους πιο αδύναμους. Θέλουμε επίσης να δείξουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι ενωμένο αυτή τη στιγμή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.