ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Πουγιόλ δεν ξέχασε τον Ροναλντίνιο: Τον πήρε τηλέφωνο στη φυλακή

Ο Πουγιόλ δεν ξέχασε τον Ροναλντίνιο: Τον πήρε τηλέφωνο στη φυλακή

Τηλεφώνημα από τον πρώην του συμπαίκτη στην Μπαρτσελόνα, Κάρλες Πουγιόλ δέχθηκε πρόσφατα στη φυλακή, όπου συνεχίζει να βρίσκεται, ο Ροναλντίνιο, σύμφωνα με την «El Mundo».

Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει ότι ο διάσημος Βραζιλιάνος είναι ένας από τους προνομιούχους, καθώς του επιτρέπεται να τηλεφωνεί και να δέχεται κλήσεις στη φυλακή, όπου κρατείται στην Παραγουάη.

Ο πρώην αρχηγός τη Μπαρτσελόνα ήταν ένας από τους πρώτους παίκτες που ήρθαν σε επαφή με τον Ροναλντίνιο, ο οποίος έχει την ευκαιρία να γράφει γράμματα, ειδικά στην οικογένειά του, αλλά και να λαμβάνει ταχυδρομείο.

Έτσι ο «Ρόνι» μπορεί να ανταποκρίνεται στα πολλά μηνύματα υποστήριξης που λαμβάνει από όλο τον κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» συνελήφθη με τον αδερφό του στις 6 Μαρτίου, καθώς εισήλθαν στην Παραγουάη με πλαστό διαβατήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.