Μπουντεσλίγκα: Οι ομάδες επιστρέφουν στις προπονήσεις – Σε πρώτο πλάνο η επανέναρξη

Μπουντεσλίγκα: Οι ομάδες επιστρέφουν στις προπονήσεις – Σε πρώτο πλάνο η επανέναρξη

Μονάχα το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας συνεχίζεται αυτή τη στιγμή σε ευρωπαϊκό έδαφος. Είναι σαφές πως ο κορωνοϊός έχει δημιουργήσει τα… δικά του δεδομένα στο λαοφιλέστερο άθλημα του πλανήτη.

Ωστόσο, σχεδόν όλες οι Λίγκες είναι σε διαδικασία εξεύρεσης τρόπου για να ολοκληρωθεί η σεζόν, ενώ ήδη η Bundesliga έχει καταστρώσει το σχέδιό της για επανέναρξη, με τα πρώτα βήματα να γίνονται.

Οι ομάδες στη Γερμανία επιστρέφουν σταδιακά στις προπονήσεις, ωστόσο τηρούν τα προληπτικά μέτρα ασφάλειας κατά του κορωνοϊού. Στο πλαίσιο αυτό, οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου θα γυμνάζονται σε πέντε γκρουπ των τεσσάρων ατόμων, χωρίς να έρχονται σε επαφή μεταξύ τους και διατηρώντας την απαραίτητη απόσταση. Η προπόνηση θα γίνει σε τέσσερα διαφορετικά γήπεδα, ενώ θα διασφαλίζεται κάθε πιθανότητα επαφής.

Επίσης, κάθε γκρουπ θα έχει δικά του αποδυτήρια, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέφουν μετά από την προπόνηση σπίτι τους. Παράλληλα, θα συνεχίσουν να διεξάγονται και οι ομαδικές προπονήσεις μέσω τηλεδιάσκεψης (ο καθένας σπίτι του).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις προπονήσεις έχουν επιστρέψει και οι Λειψία, Σάλκε, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Χόφενχαϊμ, Άουγκσμπουργκ και Βόλφσμπουργκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.