ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ξεκάθαροι οι Ισπανοί: «Θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα – Θα χάσουμε 1 δισ. ευρώ αν διακοπεί»

Ξεκάθαροι οι Ισπανοί: «Θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα – Θα χάσουμε 1 δισ. ευρώ αν διακοπεί»

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, έδωσε συνέντευξη κατά την οποία υποστήριξε πως δεν υπάρχει καμία σκέψη για διακοπή του ισπανικού πρωταθλήματος, καθώς ένα τέτοιο σενάριο θα κοστίσει πολλά εκατομμύρια.

«Σκεφτόμαστε εμείς κι άλλες ευρωπαϊκές χώρες την επιστροφή μας στις 28 Μαΐου ή στις 6 Ιουνίου ή ακόμα και στις 28 Ιουνίου. Με αυτές τις ημερομηνίες έχουν χρόνο να αρχίσουμε και πάλι προπονήσεις. Πρώτα όμως να δούμε πώς θα πάει ο Απρίλιος. Θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν και θα το κάνουμε. Πιθανότατα κεκλεισμένων των θυρών, αλλά η σεζόν πρέπει να τελειώσει. Είναι περίεργο ότι οι ομάδες που θέλουν να ολοκληρωθούν τώρα τα πρωταθλήματα, είναι αυτές που βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα τρία εναλλακτικά πλάνα που έχουν εκπονηθεί: «Αν αρχίσουμε αργά τον Μάιο, οι εθνικές διοργανώσεις θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο και οι διεθνείς τον Ιούλιο. Αν αρχίσουμε νωρίς τον Ιούνιο, θα παίξουμε μαζί όλες τις διοργανώσεις μέχρι το τέλος Ιουλίου. Αν επιστρέψουμε τέλη Ιουνίου, τα πρωταθλήματα θα διεξαχθούν τον Ιούλιο και τα ευρωπαϊκά κύπελλα τον Αύγουστο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος της κατάστασης: «Για την Ισπανία, αν δεν ολοκληρώσουμε τη σεζόν θα μας κοστίσει 1 δισ. ευρώ. Με κλειστές πόρτες 350 εκατ. ευρώ. Αν συνεχίσουμε και με κόσμο, τότε θα έχουμε χάσει 150 εκατ. ευρώ. Αν δεν ολοκληρώσουμε μάλιστα τη σεζόν, εκτός από το 10% που θα χάσουμε, θα πρέπει να επιστρέψουμε το 18% αυτών που έχουμε ήδη πάρει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.