ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σόνια Ιζάζα: Η «καυτή» Κολομβιανή που… ανεβάζει τον Αρτούρο Βιδάλ! (φώτο)

Σόνια Ιζάζα: Η «καυτή» Κολομβιανή που… ανεβάζει τον Αρτούρο Βιδάλ! (φώτο)

Πίσω από κάθε πετυχημένο άνδρα κρύβεται και μια γυναίκα. Το ίδιο ισχύει και με τον σταρ της Μπαρτσελόνα, Αρτούρο Βιδάλ, που έχει την Κολομβιανή, Σόνια Ιζάζα, να τον… ανεβάζει.

Μετά την ανακοίνωση του Ισπανού Πρωθυπουργού Πέδρο Σάντσεθ για επανέναρξη του ποδοσφαίρου από τις 8 Ιουνίου, στην χώρα περιμένουν και το «πράσινο φως» της κυβέρνησης, ώστε να αρχίσουν από Δευτέρα (25/5) οι ομαδικές προπονήσεις.

Σήμερα Σάββατο (23/5) οι παίκτες της Μπαρτσελόνα έχουν ρεπό και ο Αρτούρο Βιδάλ, ο οποίος δήλωσε ευτυχισμένος στην Μπάρτσα (λογικό…), δεν έχασε την ευκαιρία να χαλαρώσει παρέα με την σύντροφό του, Κολομβιανή fitness model Σόνια Ιζάζα. «Μετά από μια ωραία εβδομάδα, ώρα για ξεκούραση σε ευτυχισμένη διάθεση με την μαμασίτα μου Σόνια Ιζάζα» έγραψε ο Χιλιανός μέσος.

Η Σόνια, λίγες ώρες νωρίτερα και με αφορμή τα 33α γενέθλια του Βασιλιά Αρθούρου, έγραψε στο προφίλ της στο Instagram: «Ζητώ από τον Θεό να μου επιτρέψει να ζήσω πολλές ακόμα ημέρες για να απολαύσω μαζί σου την αγάπη, την εμπιστοσύνη, την αφοσίωση και την χαρά! Χρόνια πολλά αγάπη μου, σε αγαπώ! Ο Θεός να σε ευλογεί σήμερα και πάντα».

https://www.instagram.com/p/CAf1mg3hp_A

https://www.instagram.com/p/CALmVJdBVQp

https://www.instagram.com/p/CAISijCBv3u

https://www.instagram.com/p/B_Ni55Mht4P

https://www.instagram.com/p/B_I8Zt_h9lo

https://www.instagram.com/p/CAYp2DQBaHw

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CAiCQNnFDZr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.