ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μετάνιωσε το τατουάζ με τον Λ. Μέσι στα… απόκρυφα της σημεία – Θέλει να κάνει τον Ν. Μπέκαμ τώρα (φώτο)

Μετάνιωσε το τατουάζ με τον Λ. Μέσι στα… απόκρυφα της σημεία – Θέλει να κάνει τον Ν. Μπέκαμ τώρα (φώτο)

Αλλαξοπίστησε η «Miss BumBum», που είναι γνωστή για τα… οπίσθια της και την αγάπη της για τον Λέο Μέσι. Η Σούζι Κορτέζ αποφάσισε πως δεν θέλει να έχει πλέον τατουάζ με τον Αργεντινό, αλλά με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Τόσο μεγάλη λατρεία, που έχει φτάσει στο σημείο να έχει κάνει τατουάζ τον Μέσι κάποια… χιλιοστά μακριά από κάποια πολύ ευαίσθητα σημεία του κορμιού της.

https://www.instagram.com/p/B7gtuKynwGy

Οι καιροί όμως αλλάζουν. Και πλέον η 30χρονη γυναίκα… αλλάζει στρατόπεδο και εκφράζει πια την λατρεία της όχι για τον Αργεντίνο σταρ της Μπαρτσελόνα, αλλά για τον… Ντέιβιντ Μπέκαμ!

Δηλώνει πια οπαδός της ομάδας του Άγγλου βετεράνου ποδοσφαιριστή, του Μαϊάμι, λέγοντας πως πρόκειται για την καλύτερη ομάδα του MLS, του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Η ίδια ζει στο Μαϊάμι και τονίζει πως θα επισκέπτεται συνεχώς το γήπεδο για τους αγώνες της ομάδας.

Ως “απόδειξη” της… πίστης αυτής στην ομάδα, η ίδια ποζάρει με την φανέλα του άλλοτε σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους followers της φυσικά να παραληρούν.

Δείτε την γυναίκα που… απαρνήθηκε τον Μέσι για τον Μπέκαμ

https://www.instagram.com/p/CAf5i5cn2CZ

https://www.instagram.com/p/CAdeZX1H93F

https://www.instagram.com/p/CAeCuPQHT5A

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CAf5oiQng9H

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.