Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε δωρεά ένα γήπεδο μπάσκετ στα Τρίκαλα (βίντεο)

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε δωρεά ένα γήπεδο μπάσκετ στα Τρίκαλα (βίντεο)

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε δωρεά ένα γήπεδο μπάσκετ στο δημοτικό σχολείο των Τρικάλων Ημαθίας.

Ο Δημήτρης Ιτούδης βρέθηκε εκεί με την οικογένειά του για να το εγκαινιάσει και παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας, Παναγιώτη Γκυρίνη αλλά και από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, Βασίλη Κασνακίδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εμένα με αξίωσε ο Θεός να μπορέσω να κάνω αυτή την κίνηση και να βάλω κι εγώ ένα μικρό πετραδάκι, αν κάποια από αυτά τα παιδιά που είναι εδώ, έχουν αυτές τις συνθήκες και μπορέσουν να βοηθηθούν εδώ και να γίνουν οι επόμενοι αθλητές, θα είμαι διπλά υπερήφανος», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.